Profil

Book en tid

ProfilLidt om os

Mit navn er Annette Lomholt Maack, og jeg er statsautoriseret fodterapeut med mere end 25 års erfaring med fodterapi.

I foråret 2020 valgte jeg at åbne min egen klinik og kan derfor i dag byde velkommen i Østerbro Fodterapi –
en lille afslappende oase, der er skræddersyet til at give professionel fodbehandling.

For mig er det, at være fodterapeut, i høj grad et håndværk, der kræver tid og omhu og min ambition er at give mine kunder en grundig behandling af højeste kvalitet. Samtidig må det lille afbræk i en travl hverdag godt føles som en velgørende pause, hvor batterierne bliver ladet op.


Marianne Skov er uddannet i 1982. Hun har en bred erfaring indenfor faget og øser gerne ud af sin store viden. Hun startede hos Østerbro fodterapi i foråret 2021 og arbejder desuden i en hudlægepraksis og har egen klinik i Vanløse.


Maja er uddannet i 1991 og har - foruden sin omfattende erfaring som behandler og indehaver af egen klinik - også arbejdet på sygehus, i psykiatrien, på demensplejehjem, på hospice samt været tilknyttet ØH herrehåndbold 2. div.

Hendes spidskompetencer er diagnosticering af fodens fejlstillinger samt udredning af årsagssammenhænge i bevægeapparatet mhp at blive smerte- og symptomfri.

Du kan trygt lægge dine fødder i vores hænder.

Tilskudsmuligheder

• Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fodbehandlinger, hvis du er medlem af gruppe 1 eller 2.
• Kommunen giver endvidere tilskud til folkepensionister med helbredstillæg.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken efter aftale – også om lørdagen. Du kan selv booke en tid online eller ringe og bestille en tid på telefon 51518143.
Ring endelig eller kig forbi i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

Find klinikken

Fodklinikken er centralt beliggende på Østerbro, tæt på
S-tog og Metro. Bus nummer 12 kører lige til døren.

Det siger kunderne …

”Annette er fabelagtig dygtig til sit job, og hun er god til at lade behandlingen være på kundens præmisser. Har du lyst til at hyggesnakke i en time, så kan du det. Er du mere til en times afslapning i ro med et blad, så bliver det sådan. Annette er super fleksibel og giver plads og tid til dig. Det er ubetinget den bedste og mest kompetente fodbehandling i byen.”
Kristine

”Når man som jeg har døjet med ligtorne og ømme fødder, er det fantastisk at have fundet en fodterapeut, der kan få bugt med skavankerne. For mig hænger valget af fodterapeut sammen med oplevelsen af professionalisme og nærvær. Alle tre ting er til stede hos Annette. Derfor kører jeg gerne de mere end 30 km til klinikken for at få behandling. Det er tiden og pengene værd.”
Hans

”Jeg har været kunde hos Annette 6-8 gange om året igennem rigtig mange år. Annette er dygtig og grundig og et dejligt menneske at tilbringe en time sammen med. Og bedst af alt, jeg svæver altid af sted på næsten nye fødder, når behandlingen er færdig.”
Gitte

”Jeg har fået ordnet fødder af Annette i mange år og har altid opfattet fodterapi som en nødvendig del af sundhed og velvære. Annette er fantastisk dygtig til sit arbejde, og så er hendes selskab behageligt. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger. ”
Mette

"Min varmeste anbefaling af Marianne Skov! Jeg har været patient hos Marianne i mange år. Altid bliver jeg mødt med et smil. Mens Marianne behandler mine fødder, har hun altid en god idè til sundhed og bevægelse – og fornøjelse. Når jeg går fra behandling svæver jeg på ”babyfødder”."
Ingeborg

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System